Road2Malta.reismee.nl

Een lekker weekendje naar Nederland

Hoi hoi!

Daar ben ik weer, in Malta. Net terug van een heerlijk weekendje in Nederland, waar het weer alles behalve tegenviel! Had ik dus toch het zonnetje meegenomen vanuit Malta, geen dank hoor!

Ik heb het super naar mijn zin gehad! Ik heb iedereen gezien die ik even wilde zien, al het eten op wat ik graag wilde eten, en al mijn afspraken ook weer gehad.

Donderdagochtend ben ik geland, waar mijn beste vriendinnetje Lynn op me stond te wachten. Toen zijn we lekker gaan lunchen, volgens mij heb ik als een beest zitten eten zoveel heb ik ervan genoten. Donderdag avond moest ik eerst naar de schoonheidsspecialiste, en daarna naar Breda om mijn nieuwe kamertje te gaan bewonderen! Dus dat is ook weer geregeld. Vrijdagochtend was wat minder, tandarts en de dokter. Bij de tandarts kreeg ik een wortelkanaalbehandeling, en antibiotica. Dus ik was al bang dat ik met mijn verjaardag niet kon drinken, maar later bij de dokter zei ze dat het geen probleem was omdat mijn kuur dan in principe afgelopen was. Vrijdag middag even langs Jannie geweest, naar de kapper en Rick's huisje bekeken. Na het eten zijn Jeanneke en Jelco even langsgeweest, en 's avonds naar het terras met Evy. Zaterdag was Jayden bij ons, en hebben we Milo ook nog even opgehaald, en toen meteen het huisje van Yoeri en Alyssa bekeken. 's Middags zijn we naar Uden geweest, om even wat dingetjes te kopen die ik nodig had hier. 's Avonds ben ik met Megan, ook weer naar een terrasje geweest. Heerlijk dus. Zondag overdag heb ik vrijwel niks gedaan als lekker op de bank gelegen en TV gekeken, Nederlandse TV! Zondagavond zijn we lekker wezen uiteten bij het ABC voor mijn verjaardag, dus ik heb m'n reis weer mooi afgesloten.

Het was toch moeilijk om terug te gaan, vooral om het werken me toch wel best wel tegenvalt. Maar het weer hier is ook aan het verbeteren, met mijn verjaardag wordt het zelfs 25 graden!

Groetjes uit Malta!

Mama

Afscheid viel zwaar, maar wel genoten dat je hier was. Je wilde nog wel meer doen en meer mensen zien. Helaas de tijd was tekort.
Veel zomer plezier daar de komende tijd.
Liefs van ons.

jeanneke

Hoi steffie.

Fijn dat je genoten hebt thuis!!!
Kun je er weer even tegen.
Nu weer aan het werk en genieten van het mooie weer.????

Succes en geniet!

Groetjes Jeanneke en familie.????????????

jeanneke

Ha ha heb je die vraagtekens weer. Xxx

Steffie

Haha ja Jeanneke! Ik moet er wel aan wennen hoor, maar het weer is super hier nu!

Xxxx