What is going on in Malta at the moment..
Hola!
Het is weer even geleden dat ik wat gepost heb, bijna een maand, maar zoals ze zeggen time flies when you are having fun. Dus het is er even bij in geschoten, excuses daarvoor.
Het weer is steeds beter aan het worden, in de zon is het heel lekker warm, maar de wind moet nog gaan liggen. Gisteren was het Nationale Vrijheidsdag hier, dus ik was lekker vrij. Omdat het zonnetje scheen, zijn we naar een strandje in de buurt geweest. Daar hebben we helaas niet lang van kunnen genieten, omdat het nogal snel bewolkt raakte en met de wind die hier staat, is het dan echt wel frisjes. Maar voor mij is het dus een korte werkweek, want morgen middag zijn we ook al vrij (witte Donderdag) en vrijdag is het goede vrijdag. Genieten dus.
Dit betekent ook, dat ik nog maar 4,5 hoef te werken voor ik naar huis kom! Ik kan niet wachten. Ik ben vandaag inmiddels aan mijn 3e maand hier begonnen, maar ik heb nog steeds niet het idee dat ik zolang weg ben van thuis.
Op het werk is er vandaag een nieuwe man begonnen, die het werk van Andre over gaat nemen. Dus ik ben bang dat het een hectische periode gaat worden, met het overgeven van werk en het inhalen van achterstallig werk wat achter blijft.
Ook moet ik zeggen dat ik hier alle talen hoor en probeer te leren, Spaans, Frans en natuurlijk Maltees. Ook al is Maltees een beetje lastig, en heb ik daardoor ook maar 3 woorden geleerd sinds ik hier ben, omdat het een soort Arabische versie is van Engels vs. Italiaans.
Vanaf nu gaat de tijd wel snel denk ik, omdat ik over 1,5 week een lang weekend naar huis ga. Dan ga ik 8 mei een weekendje naar Londen om Anouk en Melvin op te zoeken. 20 mei komen papa en mama een week hier. En dan is het al juni, mijn laatste werkmaand hier. Eind juni komen Melvin en Anouk hierheen voor een beetje vakantie, dan de dag dat zij vertrekken, komt Iris hier en ga ik genieten van mijn laatste weekje Malta.
Groetjes thuis!
XXX
Steffie
Mooi verhaal. Nu zijn we weer een beetje op de hoogte van jou gevoelens en ervaringen in MALTA.
Hoi steffie.
Leuk verhaal weer! Zo blijven we mooi op de hoogte van het hele gebeuren daar...
Hopen dat het snel een beetje warmer weer wordt.????
Wat fijn dat je bijna naar huis komt....kom ik even binnen wippen als je er bent.
Je doet veel leuke dingen.....gelijk heb je.....geniet ervan!!
Nog veel werk plezier en tot gauw.....
Groetjes jeanneke en de rest ????
Ha ha die vraagtekens waar symbolen.
een zonnetje en een mondje!
Xxx
Haha dankje! Ik doe het allemaal voor jullie, mijn trouwe lezers haha! En dat zou ik heel gezellig vinden, tot volgende week!! Xxx