Road2Malta.reismee.nl

Welcome to Malta, zon!

Hallo!

Yay! Welcome to Malta zon! Wauw wat is het lekker weer, ben zelfs al een beetje verkleurd. En in de zon, uit de wind is het echt al heel erg warm. Nu hopen dat dit zo blijft want dat houd ik wel een paar maandjes vol. Als ik alle foto's zo in Nederland zie is het daar ook niet heel verkeerd, 16 graden op 8 maart. That's a first! Lekker van genieten daarzo!

Gisteren is mijn koffer vanuit thuis aangekomen, wat ben ik daar blij mee! Eens kijken of ik hier de frietjes (uit de oven dan wel) van thuis kan nabootsen met mijn curry en frietsaus uit Nederland! Voel me net een klein kind zo blij haha!

Laughing

Ook zijn we gister lekker wezen lunchen aan het water, wat een pracht uitzicht. Foto's volgen. Helaas was mijn salade niet te eten, ook al zag hij er prachtig uit, want de zwarte bonen dressing plakte nogal aan je tanden. Misschien een beetje te veel honing? De eigenaar van het terrasje sprak 'Nederlands' (Belgisch) en omdat ik het niet lekker vond kreeg ik het gratis! Dat was ook wel fijn, aangezien ik misschien twee happen sla op had.

In de avond ben ik gaan barbequen met vrienden, en toen hebben we gedanst tot in de latere uurtjes. Ook heb ik uitgevonden dat Malta inderdaad zo veilig is als iedereen zegt. Niemand bemoeide zich met me, toen ik midden in de nacht in mijn eentje naar huis liep. Super!

Verder was de week best rustig, aangezien het vooral werk is natuurlijk.

Adios, en de groetjes uit Malta!

Johann

Geweldig dat het zo goed met je gaat? Ik hoop dat de frietjes lekker zijn en dan vooral de sausjes haha!

Steffie

Ja! Dipje is helemaal weg hoor! De frietjes uit de oven waren niet echt fantastisch maar de sausjes waren prima! Tot ik natuurlijk in alle stomheid de frietsaus heb laten vallen en de fles nu kapot is. Maar goed, morgen maar een bakje kopen anders is t wel heel zonde haha! Xxxxx

Mama

Goed om te horen dat het weer ook bij jou mooi is.
Gelukkig is alles overgekomen en nu maar genieten van je eten op Malta.
Mayo laten vallen gebeurd iedereen wel eens. Eerst was ik aan de beurt, daarna Rick en nu jij. Wie volgt.
Nu maar snel je foto's er weer op.

xxxxx van mij

jeanneke

Hey steffie.
Wat fijn dat je een koffertje Hollandse spulletjes hebt gekregen!
Fijn dat het weer goed is....voel je je meteen heel anders bij.
Geniet van alles daar....maar dat gaat jou wel lukken.

Groetjes jeanneke en de happy familie????